Sanne Verweijen

Sanne studeerde af in 2007 als licentiate in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ze koos de afstudeerrichting pediatrie. Direct na haar studies volgde ze de opleiding 'Re├źducatie van de incontinente pati├źnt en seksuele dysfuncties'. Na deze opleiding begon Sanne te werken op de materniteit van een ziekenhuis. 1,5 jaar lang begeleidde ze de zwangere moeders, zowel pre- als postnataal.

Geleidelijk aan rolde ze echter in het onderzoek. In eerste instantie was dit gericht op seksuele dysfuncties en bekkenbodemproblemen na borst- en darmkanker. Nadien werkte ze onder andere mee aan projecten rond knieartrose, voorste kruisbandletsels, het effect van langdurig verblijf op intensieve zorgen.

Na een tijdlang aan de KULeuven te hebben gewerkt, besloot Sanne om tijdens haar derde zwangerschap terug dichter bij huis te gaan werken en weer de 'echte' kinesitherapie op te nemen. Zo startte ze in 2016 als psychomotorisch therapeute bij kinderen.

Tijdens haar opleiding tot kinesitherapeute combineerde ze haar studies met de opleiding tot leerkracht. In 2008 studeerde ze af. De andere deeltijdse vult Sanne dan ook in als leerkrachte bij Solidariteit voor het Gezin. Ze geeft het vak verzorging en doceert verder bijscholingen zoals o.a. EHBO, hef- en tiltechnieken.

Vanaf 2019 maakt Sanne deel uit van het team van KineMaTie. Ze zal psychomotoriek bij kindjes uitbouwen en verder haar ervaring in de pre- en postnatale kinesitherapie in de praktijk brengen. Alles rond moeder er kind wekt immers haar interesse.

Voor rechtstreeks contact met Sanne kunt u een e-mail sturen naar sanne@kinematie.be.

Deze website gebruikt cookiesSluiten