Job Meurkens

Begin 2017 is Job ons team komen versterken. Job studeerde in 2011 af als fysiotherapeut in Eindhoven, Nederland. Hij is hierna direct in Belgiƫ gaan werken als kinesist. Sinds 2017 woont hij in Hamont, samen met Hanneke.

Hij is altijd fanatiek sporter geweest, onder andere judo en zwemmen, en heeft zodoende ook een voorliefde voor krachttraining en sportrevalidatie gekregen. Dit zijn nog altijd zijn grootste interesses binnen het vak, naast ook de orthopedische revalidatie. In nieuwe oefenruimte, met bijbehorende krachttoestellen, is hij dan ook vaak te vinden.

Verder heeft Job al sinds de opleiding een interesse in manipulaties. In 2015 heeft hij dan ook de opleiding manipulaties en weke delen afgerond en maakt hij hier vrijwel dagelijks gebruik van. Een belangrijk speerpunt in deze opleiding is dat er naar de totale klacht gekeken wordt en dat ieder facet wat hiermee te maken heeft ook wordt aangepakt.

Tijdens het werken vindt Job gedrevenheid en een positieve sfeer erg belangrijk. Dit draagt voor hem bij aan een prettig behandelklimaat.

Voor de toekomst heeft hij nog plannen om een opleiding sportrevalidatie, schouderproblematiek en begeleiding van mensen met de Ziekte van Parkinson te volgen.

Voor rechtstreeks contact met Job kunt u een e-mail sturen naar job@kinematie.be.

Deze website gebruikt cookiesSluiten