Lotte Haegemans

Lotte behaalde haar master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in 2022 aan de UHasselt. Sinds 2022 is zij werkzaam als kinesiste bij KineMaTie. Daarnaast werkt ze ook halftijds in het woonzorgcentrum Kloosterhof in Meeuwen.

Tijdens haar eerste stages ontdekte ze haar passie voor het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson en MS. Ze is dan ook afgestudeerd met een master in de neurologische revalidatie. Het is voor haar van groot belang om in samenspraak met haar patiƫnt een behandelingsplan te bepalen en samen toe te werken naar een doel. Na het behalen van haar diploma volgde ze ook de cursussen kinesiotaping, herkenning van reumatologische aandoeningen en High Intensity Interval Training (HIIT). In 2024 rondde zij de opleiding oedeemtherapeute "ad Vodder" af, zodat zij ook manuele lymfedrainage behandelingen kan uitvoeren. Daarnaast heeft ze nog vele andere interesses binnen de kinesitherapie waar ze zich in de toekomst verder in wil verdiepen.

Lotte is geboren in 1998 en woonachtig in Sint-Huibrechts-Lille. In haar vrije tijd gaat ze graag joggen langs het kanaal. Ze kan ook genieten van het lezen van een goed boek in haar zetel.

Voor rechtstreeks contact met Lotte kunt u een e-mail sturen naar lotte@kinematie.be.

Deze website gebruikt cookiesSluiten