Kinesitherapie

Wij hebben een actieve benadering en een hands-on mentaliteit. Hiermee bedoelen we dat doorgaans de therapie start met onderzoek en behandeling op de massagetafel. Waar we eerst zorgen dat de basis van het bewegingsapparaat hersteld is, zodat we door kunnen gaan met de oefentherapie waarmee we een bredere basis leggen om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Wij nemen de tijd om uw klacht grondig te onderzoeken. Het menselijk lichaam zit ingenieus in elkaar, waarbij er altijd een samenhang bestaat tussen verschillende gewrichten en spieren en de daaruit voortvloeiende klachten. Vanuit dit onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld om een zo vlot mogelijk herstel te realiseren.

Wij kiezen voor een één op één benadering van de patiënt. Het aanvoelen van de evolutie van de klachten, maar zeker ook de vertrouwensband met uw kinesist spelen een belangrijke rol in een optimale revalidatie. Er zal dus enkel in bijzondere situaties zoals verlof gewisseld worden van behandelend therapeut.

Deze website gebruikt cookiesSluiten