Wendy Paesen

Wendy Paesen is geboren in 1978. Ze woont samen met haar vriend en een lieve dochter. In 2000 studeerde ze af als Bachelor Maatschappelijk Assistent. Na enkele jaren ervaring in een vrouwenopvangcentrum, mannenopvangcentrum en het werken rond een vluchtelingenproject, startte ze in 2004 als hulpverlener/therapeut bij VZW Katarsis te Genk. Hier ondersteunt ze, samen met een multidisciplinaire team, mensen met een verslavingsprobleem in hun therapeutisch en re-integratie proces.

Reeds lang sluimerde er een droom om een therapieopleiding te volgen daar ze het gevoel had dat er nog veel meer methodieken, handvaten, visies en inzichten zijn om mensen te begeleiden in hun levensprocessen. Daarom is ze sinds enkele jaren afgestudeerd als Gestalttherapeut aan het IVC in Kortrijk.

Als therapeut hecht Wendy veel belang aan vertrouwen en veiligheid binnen de therapeutische relatie. Hierdoor kan er op een dieper niveau aandacht besteed worden aan het herstellen van jouw balansen in het leven. Haar ervaringen als therapeut en persoon zijn daarnaast ook gebaseerd op heel wat eigen ervaringsgerichte opleidingen zoals mindfulness, lichaamsgerichte therapie, contextueel werken, creatieve therapie, etc.

Sinds kort volgde Wendy de bijscholing EMDR. Dit is een behandelmethode voor mensen met traumatische ervaringen. Voor uitgebreidere informatie hieromtrent kunt u terecht op de website van Wendy.

Voor vragen of het maken van een afspraak voor psychotherapie kunt u Wendy bereiken via telefoon: 0478 - 87 28 14 of e-mail: wendy@kinematie.be.

Deze website gebruikt cookiesSluiten